Preprosto, odločite se in otroku podarite čas za sanje, nasmeh, sprostitev in dobro počutje. Zagotovo zadetek v polno! Presenetite z nepozabnim doživetjem.

Storitveni darilni bon priporočamo takrat, ko želite obdarovancu podariti točno določeno športno aktivnost. Vrednostni darilni bon je primerno darilo, ko želite obdarovancu prepustiti izbiro, kje in za katero športno aktivnost bo vaše darilo uporabil.Enostavno izberite darilni bon. Ceno in program vašega izbranega darilnega bona pa si oglejte na naši spletni strani www.juniorclub.si. opremljeni z vsemi info. in še mnogo več.

Darilni bon, lahko vse dni v tednu naročite preko:

- E-pošte info@juniorclub.si

- Telefonsko 041 431 454

- Osebno pri naših urah športnih aktivnostih

Pogoji

1. Splošno
1.1 Skladno s splošnimi pogoji je darilni bon podjetje dolžno sprejeti namesto plačila navedene storitve. Darilni bon je potrebno unovčiti v času njegove veljavnosti.

2. Obveznost podjetja
2.1 Obveznost podjetja iz darilnega bona nastane v trenutku, ko kupec darilnega bona vplača vrednost navedene storitve na darilnem bonu. Vplačilo darilnih bonov je možno opraviti gotovinsko ali bančno na TRR.
2.2 Obveznost podjetja iz darilnega bona preneha s tem, ko ga podjetje sprejme kot plačilo za storitev ali potekom veljavnosti darilnega bona.

3. Pravice imetnika darilnega bona
3.1 Izpolnitev obveznosti iz darilnega bona lahko zahteva v času veljavnosti darilnega bona, kot plačilo storitve. V primeru, da je vrednost nakupa storitve višja od vrednosti darilnega bona, mora imetnik darilnega bona razliko doplačati. Če je vrednost nakupa nižja od vrednosti darilnega bona, se razlika do polne vrednosti bona v gotovini ne vrača.
3.2 Imetnik darilnega bona lahko darilni bon prenese na tretjo osebo brez omejitev.
3.3 Darilnega bona ni mogoče zamenjati za gotovinsko izplačilo.Vse pravice pridržane © JUNIOR CLUB SPORTS | Kontakt | Pravno obvestilo
Web Design: T&M, Avtorske pravice ilustracij: www.pika.it by Tomaz